Enneagrammimallin vaistomuunnelmat – 27 persoonallisuustyyliä, Beatrice Chestnut -kirja

Alkuperäinen teos:

The Enneagram System’s 27 Personality Subtypes

Toimittajat:

Sari Ajanko ja Liisa Lehtosalo-Iskanius

Kääntäjät:

Eivor Konttinen ja Riitta Nykänen

40,00 

Tämä työkirja perustuu Beatrice Chestnutin alkuperäisteokseen ”The Enneagram System’s 27 Personality Subtypes”. Diversitas Oy on tuonut alkuperäisteoksen tekijän kouluttamaan Suomeen ja saanut myös kustannusoikeudet käännökseen.

Kirjan toimittajat, Sari Ajanko ja Liisa Lehtosalo-Iskanius ovat sertifioituja enneagrammiohjaajia, jotka saivat idean käännöshankkeesta osallistuttuaan itse Beatricen vaistomuunnelmakoulutukseen.

Sari ja Liisa järjestävät tähän materiaaliin perustuen niin työpajoja kuin myös yrityskohtaisia ja henkilökohtaisia valmennuksia. Heidän tavoitteenaan on viedä enneagrammituntemusta perinteistä yhdeksään tyylien jaottelua pidemmälle ja tuoda Claudio  Naranjon opetukset ja Beatrice Chestnutin syvällinen ymmärrys vaistomuunnelmista suomenkielisen yleisön saataville.

Vaistomuunnelmien avulla enneagrammimalli muuttuu dynaamisemmaksi ja moniulotteisemmaksi. Se että tyylejä onkin nyt enemmän ei itse asiassa tee teoriasta monimutkaisempaa, vaan yllättävällä tavalla jopa helpommin hahmotettavan. Kirjasta voi suositella jokaiselle enneagrammmimallista kiinnostuneelle ja erityisesti heille, jotka käyttävät sitä ammatillisesti.