Kumppanuudet

Global Leadership Foundation on Australiassa perustettu, aikaansa pitkälti edellä oleva organisaatio, joka oli sosiaalinen yritys (social enterprise) jo ennen tämän käsitteen olemassaoloa. Järjestön toimijoina on mukaan kutsuttuja fellow-jäseniä niin Australiassa kuin myös ympäri maailman. Sekä Sari että Jim ovat saaneet kutsun mukaan toimintaan. Erityisenä tavoitteena on johtajuuden, tunneälyn ja tunneterveyden (Emotional health) kehittäminen – ”Raising the emotional health levels on the planet”.

Global Leadership Foundation engages individuals, organisations and communities to create significant transformational leadership journeys. Specialists in Emotional intelligence and Emotional health. 

Both Sari and Jim are fellows in the Global Leadership Foundation.

Suomen Coaching Instituutti kouluttaa valmentavia johtajia ja ammatticoacheja. 

Sari toimii vierailevana kouluttajana Certified Progress Coach® -ohjelmassa. Lisäksi Diversitas Oy ja Suomen Coaching Instituutti toteuttavat yhdessä enneagrammikoulutuksia ja yrityskohtaisia valmennuksia.

 

Tutustu Suomen Coaching Instituutin tarjontaan.

Tutustu enneagrammikoulutuksiin.

Luppo on työhyvinvoinnin ja työelämän kehittämisen uusi sydän. Ihmisen kokoinen 
hyvinvointikeskus ja hyvinvointihotelli kauniissa tehdasmiljöössä Forssassa.
 
Käytämme mielellämme Luppoa valmennustemme paikkana ja viemme niin yksittäiset johtajat kuin johtoryhmät nauttimaan tästä inspiroivasta ympäristöstä ja kaikista Luppo-konseptin palveluista. 
 
Kysy lisää Luposta Minna Penttilältä